Till salu eller omplacering/For sale

Oavsett hur lite pengar eller hur få ägodelar du har, att ha en hund gör dig rik.


Louis Sabin


Fyra underbara borzoi-pojkar söker ett aktivt kärleksfullt hem. De är vaccinerade, chipmärkta, avmaskade, veterinärbesiktigade utan anmärkningar, försäkrade mot dolda fel i tre år. Vid intrtesse skriv till viktoria@wirins.com eller ring 070-2290999

Denne ljusröde kille heter Valett (det betyder Knekt), och han är vår egen tjuren Ferdinand - oändligt snäll och drömmande. Ibland måste jag gå och leta efter honom då han sitter och funderar under något träd. 

Den ljusaste pojken heter Veter (det betyder Vind), vilket passar honom mycket bra! Han älskar springa och leka. Kanske har vi en framtida stjärna i lure coursing här!

Pojken av den något ovanliga färgen "brindle" heter Valday. Det är ett namn på en mycket gammal liten stad i norra Ryssland, som är känd för sina vackra kloster och kyrkor. Vår Valday är en tuffing - helt orädd och mycket tydlig i sitt hundspråk. Han känns som storebror till dem andra. 

Mamman till valparna är vår aristokratiska Dasha. Och pappan är vackra Casper

Den gyllene valpen Vasya är kullens pussgurka. Han alltid ler med hela sitt vackra borzoi-ansikte och är redo att börja pussas när som helst.  Han är lugn men nyfiken. Skulle säkert passa i en barnfamilj.